use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Bananen-Pancakes

Scharf auf Süsses?
  • Kochzeit35 minuten
recipe image Bananen-Pancakes

Zutaten

Für den Teig
  • 2 reife Bananen
  • 3 Eier
  • 1 Vanilleschote (Mark)
Ausserdem
  • etwas Sais Kokosfett zum Braten

      Zubereitung

      1. Die Bananen mit einer Gabel sehr fein zerdrücken.
      2. Die Eier mit Vanille in einer Schüssel schaumig aufschlagen und die Banane dazugeben. Alles gut verrühren.
      3. Das Kokosfett in der Pfanne erhitzen und je zwei EL Teig pro Pfannkuchen in die Pfanne geben. Die Hitze reduzieren (Stufe 6). Wenn die Oberfläche der Pfannkuchen nicht mehr flüssig ist, vorsichtig wenden.